«Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ενημερώνομαι άρα Διαχειρίζομαι» ανοιχτή εκδήλωση στο Βοστάνειο

«Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ενημερώνομαι άρα Διαχειρίζομαι» ανοιχτή εκδήλωση στο Βοστάνειο

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της διοίκησης του Βοστάνειου Νοσοκομείου να βοηθήσει τους γονείς και τους μαθητές από το άγχος και την αγωνία που βιώνουν, ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων, διοργανώνει για 2η χρονιά, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης , την ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Ενημερώνομαι άρα Διαχειρίζομαι», το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου ΓΕΛ Μυτιλήνης (Κεντρικά Λύκεια).

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο να μετατρέψει το άγχος απόδοσης στις εξετάσεις, σε άγχος δημιουργικό για σωστές επιλογές ζωής.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα τμήματα Φυσικοθεραπείας, η Διεύθυνση Νοσηλευτικής, το Τμήμα Διατροφής –Διαιτολογίας και το Γραφείο Ψυχολόγων του Γ. Ν. Μυτιλήνης με εισηγήσεις για τη βέλτιστη ενημέρωση των ενδιαφερομένων γονέων και υποψηφίων , πάνω σε θέματα που αφορούν: α) τη Υγιεινή : Κοντοπού Ειρήνη Νοσηλεύτρια, με θέμα: « Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοούμε», β) τη Σωματική ευεξία: Ταρατόρης Πάρης & Κυρβουγιούκη Δήμητρα Φυσικοθεραπευτές με θέμα: «Τα οφέλη της Σωματικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων» γ) τη Διατροφή : Κλαδίτης Δημήτριος, Διαιτολόγος με θέμα: «Η Διατροφή σύμμαχος και όχι βάσανο»

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση για τη Ψυχική Υγεία Υποψηφίων μαθητών με τις Ψυχολόγους Γιακουμή Ευτυχία και Σπύρου Στέλλα.

Περισσότερες Πληροφορίες: Γραφείο Ψυχολόγων email: grafpsychologos@vostanio.gov.gr

To top