Τελετή παραλαβής – παράδοσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

Τελετή παραλαβής – παράδοσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μυτιλήνης από τον Αντιστράτηγο ε.α Ελευθέριο Ντουρουντου, στον υποστράτηγο Μιχαήλ Σεβδυνίδη.
Ειδικότερα, στην  εκδήλωση παρευρεθήκαν, ο Διευθυντής, Αξιωματικοί και στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, καθώς επίσης Αξιωματικοί και στελέχη του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.
Κατά την ομιλία του ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης απευθυνόμενος στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αντιστράτηγο (ε.ο.θ.) κ. Ελευθέριο Ντουρουντού, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«…Στρατηγέ, εκ μέρους όλων των συναδέλφων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολυετή προσφορά σας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Εδώ στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, μια υπηρεσία η οποία έχει τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματά της, τα οποία όλοι γνωρίζουμε, εσείς με την εμπειρία και την προθυμία σας, κάνατε πράγματα που θα μείνουν στο επιχειρησιακό σκέλος, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε κι εμείς.
να ξέρετε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος».
Με τη σειρά του, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου Ταξίαρχος κ. Ηλίας Βαζούρας, απευθυνόμενος στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή δήλωσε μεταξύ άλλων:
«…Στρατηγέ, έρχεται κάποια στιγμή που οι δρόμοι χωρίζουν. Οι δικοί μας οι δρόμοι όμως δεν θα χωρίσουν, γιατί έχουν δουλευτεί. Υπήρξες δάσκαλος, άριστος δάσκαλος. Εγώ σαν Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, θέλω να σε ευχαριστήσω και προσωπικά και υπηρεσιακά»

Ο απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Αντιστράτηγος (ε.ο.θ.) κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Το Βόρειο Αιγαίο, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι ένας ευλογημένος τόπος. Είναι μια εσχατιά με ιδιαιτερότητες, αλλά είναι μια σημαντική, ίσως η σημαντικότερη εσχατιά της πατρίδας μας. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, έχει τη δυνατότητα να πάει μπροστά, πάρα πολύ μπροστά. Αρκεί να υπάρχει σκέψη με όραμα, σχεδιασμός με όραμα και υλοποίηση του σχεδιασμού επίσης με όραμα. Απαραίτητη προϋπόθεση η αξιοποίηση των πόρων, ανθρώπων και οικονομικών πόρων. Με βασική όμως παράμετρο, αυτή η αξιοποίηση να χαρακτηρίζεται από το σημαντικό στοιχείο της ανιδιοτέλειας. Στρατηγέ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή και εσένα και τον Ταξίαρχο. Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας.»
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε συμβολική απονομή αναμνηστικών πλακετών στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή.

To top