Συνάντηση Χριστόφα με το Διοικητικό Συμβούλιο Πνευματικού Κέντρου Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη»

Συνάντηση Χριστόφα με το Διοικητικό Συμβούλιο Πνευματικού Κέντρου Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη»

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αγιάσου Λευτέρη Κοτσώνη, των Δημοτικών Συμβούλων Παναγιώτη Βάλεση και Χρήστου Δαγιέλλη, που κατάγονται από την Αγιάσο, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου Κωνσταντίνου Ρούσσα και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Ζωής Ανατολίτη.

Ήταν η πρώτη, εθιμοτυπική συνάντηση των δύο πλευρών, από το ξεκίνημα της νέας θητείας, όπου τα μέλη της διοίκησης του Αναγνωστηρίου ευχήθηκαν στον Δήμαρχο και στη νέα Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και όλα τα ανοιχτά ζητήματα, με κυριότερο εκείνο του θεάτρου του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, το οποίο καταστράφηκε κατά τη σφοδρή κακοκαιρία του Ιανουαρίου του 2017. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστόφας επανέλαβε το ενδιαφέρον του για την περίπτωση του Αναγνωστηρίου, για την επίλυση των προβλημάτων και την επιτάχυνση των διαδικασιών αποκατάστασης του θεάτρου, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Δήμος Μυτιλήνης θα είναι στο πλευρό του Πνευματικού Κέντρου για να συνεχίσει το σημαντικό πολιτιστικό του έργο.

To top