Θρήνος στον Μόλυβο για την ξαφνική απώλεια του 31χρονου Κωνσταντίνου

Θρήνος στον Μόλυβο για την ξαφνική απώλεια του 31χρονου Κωνσταντίνου

Θρηνεί ο Μόλυβος και όλη η Λέσβος για την ξαφνική απώλεια του μόλις 31χρονου Κωνσταντίνου ο οποίος έφυγε χθες Κυριακή 18/02 από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είχε πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ΑΕΚ με την Κηφισιά και ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, πόνο στο στήθος και λιποθύμησε. Αμέσως, οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος, σύμφωνα με το kalloninews.gr, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κάνοντας την προσπάθεια του σε ένα νέο πρότζεκτ και είχε σπουδάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ασχολούνταν απο μικρό παιδί με τον αθλητισμό, παίζοντας ως τερματοφύλακας. Τίμησε και την φανέλα του Αρίων Μήθυμνας, ενώ ήταν και 3 φορές πρωταθλητής με το “Life Check” στο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο “Νίκος Μαλλής”.

Το Α.Σ. Φίλιας αποχαιρετά τον 31χρονο με μία σπαρακτική ανακοίνωση:

Και πριν καλά καλά “στεγνώσουν” τα δάκρυα απ’ την ξαφνική απώλεια λίγους μήνες πριν του Χρήστου Ζούζι η οικογένεια του Αρίων και όλου του Μολύβου θρηνεί ξανά την απώλεια ενός ακόμα παιδιού του τερματοφύλακα Κώστα Δημοπούλου όπου μας άφησε χθες στα 31 μόλις χρόνια του από ανακοπή..
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Σίγουρα το Λεσβιακό ποδόσφαιρο έμεινε ακόμα φτωχό..
Καλό ταξίδι παιχταρά…καλή αντάμωση.

To top