Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Σύλλογο Μεσιτών Λέσβου

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Σύλλογο Μεσιτών Λέσβου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη είχε την περασμένη Τετάρτη ο Σύλλογος Μεσιτών Λέσβου στο γραφείο του κ. Μουτζούρη στην Περιφέρεια. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεσιτών στο νησί.

Ένα από τα κύρια θέματα που τέθηκαν είναι η καθυστέρηση στην έγκριση των αδειών παραμεθορίου για τους αγοραστές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον αντίκτυπο αυτής της καθυστέρησης στην αγορά ακινήτων στο νησί.

Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης ανέλαβε τη σημαντική παρέμβαση στο ζήτημα και δεσμεύτηκε να επιλυθεί άμεσα η διαδικασία έγκρισης των αδειών παραμεθορίου. Η παρέμβασή του αναμένεται να ενεργοποιήσει και πάλι τέτοιου είδους αγοραπωλησίες στο νησί, επαναφέροντας την κίνηση στην αγορά ακινήτων και ωθώντας την τοπική οικονομία προς την ανάκαμψη.

Τέλος ο κ. Μουτζούρης ενθάρρυνε τους μεσίτες να τον θεωρήσουν σύμμαχο σε τέτοιου είδους προβλήματα, κάτι που αναδεικνύει τη δέσμευσή του για την υποστήριξη του κλάδου. «Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη βοήθεια του περιφερειάρχη θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

To top