Ο Κ.Μουτζούρης ομιλητής της εκδήλωσης «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Ο Κ.Μουτζούρης ομιλητής της εκδήλωσης «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης με τον Ειδικό Σύμβουλο του Στρατή Ζαφείρη, ήταν εκ των βασικών ομιλητών στην ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», που διοργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Εurope Direct Βορείου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε για την αναπτυξιακή στρατηγική της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τις προσδοκίες από την ΕΕ, ενώ την ίδια μέρα είχε συνάντηση εργασίας με τον Σύλλογο Μεσιτών Λέσβου κατόπιν προσκλήσεως τους, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης παρέστη στην εκδήλωση με θέμα «Οι προκλήσεις της σύγχρονης δημοσιογραφίας» την οποία διοργάνωσε η ΚΟΙΝΣΕΠ «Ενημέρωση», με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από την έναρξη της δραστηριότητάς του.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε την Αγιάσο όπου και παρέδωσε επισήμως το κοντέινερ που παραχώρησε η Περιφέρεια στον Όλυμπο Αγιάσου για τις ανάγκες του συλλόγου.

To top