Επιτέλους νίκη για τον Αιολικό 3-1 τον Απόλλων Π. 

Επιτέλους νίκη για τον Αιολικό 3-1 τον Απόλλων Π. 

Βελτιωμένη εικόνα έδειξε στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ο Αιολικός νικώντας τον με 3-1 και βελτιώνοντας την θέση του στην βαθμολογία στην SL2 .

Ο Αιολικός πήρε το τρίποντο μετά από εννιά παιχνίδια και συνάμα αναπτέρωσε τις ελπίδες του να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματά τώρα που η κανονική περίοδο πλησιάζει στο τέλος της. της Μυτιλήνης είχε καλή μέρα τον Ενομό που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ διώχνοντας για λίγο το άγχος για την νίκη αν και ο Πόντος μείωσε γρήγορα εντούτοις το πάθος και η δύναμη που επέδειξαν οι παίκτες του Κριτμσάρεβιτς να πάρουν τους τρεις βαθμούς ήταν τέτοιο που στο τέλος έκαναν την νίκη δική τους επιστρέφοντας μετά από καιρό πάλι τα χαμόγελα στο στρατόπεδο.

Ο Αιολικός ξεκίνησε με δοκάρι σε κεφαλιά του Ενομό μόλις στο 4′ και πήρε το προβάδισμα στο 16′ με τον ίδιο παίκτη με όμορφο σουτ απο κοντά . Ο ίδιος βρήκε τα δίχτυα και στο 37′ πάλι με σουτ όμως ο φιλοξενούμενος μείωσε μέσα σε δύο λεπτά με κεφαλιά γκολ από τον Ντιαλόσι (39′) . Το παιχνίδι ήταν ανοικτό μέχρι το τέλος όπου ο Ζάκαριτς (89′) με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 3-1 και κλείδωσε την νίκη του Αιολικού .

To top