Περιφέρεια: Παραδόθηκε η μελέτη για γήπεδο τένις στην Άργενο

Περιφέρεια: Παραδόθηκε η μελέτη για γήπεδο τένις στην Άργενο

Τη μελέτη για την εγκατάσταση συνθετικού τάπητα αντισφαίρισης σε χώρο αναψυχής και αθλητισμού στην Άργενο, παρέδωσε την Τετάρτη  στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αργένου Βασίλη Τερζή, Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, συνολικού προϋπολογισμού 285.563 €.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στόχος της Περιφερειακής μας Αρχής είναι η αποκέντρωση και η ανάπτυξη των Κοινοτήτων, δίνοντας ζωή και κίνητρα στους κατοίκους αυτών. Η Άργενος είναι μια περιοχή που βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για αθλητικό τουρισμό και όχι μόνο και με την κατασκευή της αθλητικής εγκατάστασης που θα προγραμματίσουμε μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και να γίνει πόλος έλξης».

Ο Πρόεδρος της Αργένου δήλωσε:

« Θα ήθελα τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συγχωριανοί μου να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη για το έργο αυτό που δρομολογείται. Είναι ένα έργο που θα μας δώσει την δυνατότητα να προσελκύσουμε επισκέπτες και οικογένειες με παιδιά από όλη την Λέσβο αλλά και τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες από τα τουριστικά θέρετρα της Δυτικής Λέσβου. Τέτοια έργα έχει ανάγκη ο τόπος μας και χαιρόμαστε που στο τιμόνι της Περιφέρειας μας βρίσκεται ο κ. Μουτζούρης ο οποίος το έχει αντιληφθεί».

To top