Άγιος Βαλεντίνος: Η Finos Film «υμνεί» τον έρωτα μέσα από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

Άγιος Βαλεντίνος: Η Finos Film «υμνεί» τον έρωτα μέσα από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου

Ένα βίντεο -«ύμνο» στον έρωτα, με σκηνές από τις πιο αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram η Φίνος Φιλμ, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών που έχει συνδέσει το όνομά της με ορισμένες από τις πιο λαμπερές στιγμές στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, αναρτά συχνά στα social media βίντεο -αφιερώματα, με αφορμή διάφορες περιστάσεις, εορτασμούς ή επετείους.

Η «γιορτή των ερωτευμένων» δεν θα μπορούσε να λείψει από την εν λόγω νοσταλγική «λίστα», καθώς ο έρωτας αποτέλεσε βασικός πρωταγωνιστής σε πληθώρα ταινιών της περιόδου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Άγιος Βαλεντίνος: Το αφιερωματικό βίντεο της Φίνος Φιλμ στον έρωτα

«Το βέλος του έρωτα.. τι γλυκό τσίμπημα είναι αυτό πανάθεμά το! Ερωτευμένοι όλο το χρόνο, όχι μόνο σήμερα», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φίνος Φιλμ, παρουσιάζοντας ένα βίντεο με σκηνές από αγαπημένες της ταινίες, αφιερωμένες στον έρωτα.

Στο βίντεο βλέπουμε αποσπάσματα από τις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Ο Ατσίδας», «Κορίτσια για Φίλημα», «Αμόκ», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ορατότης Μηδέν», «Ο Τσαρλατάνος» και «Η Ωραία του Κουρέα», με τον έρωτα να εκφράζεται με χιούμορ και ρομαντισμό μέσα από αγαπημένους πρωταγωνιστές.

To top