Συνάντηση Π.Χριστόφα με τους Διοικητές της Πυροσβεστικής

Συνάντηση Π.Χριστόφα με τους Διοικητές της Πυροσβεστικής

Συνάντηση με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλη και τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου Πύραρχο Παναγιώτη Μπιμπούδη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας. Η συνάντηση αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη επίσημη του Δημάρχου με τον κ. Μπιμπούδη μετά την πρόσφατη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, και πραγματοποιήθηκε παρουσία και του αρμόδιου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Αντιδημάρχου, Νίκου Καρασάββα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το πεδίο συνεργασίας του Δήμου Μυτιλήνης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όχι μόνο στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και γενικότερα στην κατεύθυνση της υποστήριξης του έργου του Πυροσβεστών, που έχουν τη βάση τους και επιχειρούν στα διοικητικά όρια του Δήμου, με στοχευμένες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας, Νίκος Γιαννάκας, και Περιβάλλοντος, Πρωτογενούς Τομέα και Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής, Χρήστος Τσιβγούλης, οι οποίοι είναι εθελοντές πυροσβέστες.

To top