Δυνατό παρόν για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στο Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας

Δυνατό παρόν για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στο Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας

Η Αγωνιστική χρονιά άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, καθώς στην πρώτη αποστολή εκτός νησιού ο πολύπειρος Μπάμπης Μπουντάκης έδωσε μάχη ανάμεσα στους λύκους της κατηγορίας Μάστερς Β και κατετάγει 9ος, ενώ ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα Πρωταθλήματος Αντώνης Σακελλαρίου, στην πρώτη του επαφή ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, κατέκτησε επάξια την κορυφαία 5η θέση στην κατηγορία των Μάστερς Α, στο Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στη Μάνδρα.

Το Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στην Μάνδρα, διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μάνδρας «West Coast» σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Αττικής (Τ.Ε.Π.Α.), στην τοποθεσία Αγ. Γεώργιος στην Κιάφα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.
Η καινούργια διαδρομή XCO των 4480μ ήταν η περσινή του πρωταθλήματος ανδρών, με δασικούς δρόμους, μονοπάτια, σημεία με δυσκολίες και αρκετά τεχνική με πολλά μεγάλα ντροπ και απότομα ανηφορικά. Απαιτητική και αντάξια να κρίνει τον Πρωταθλητή Αττικής 2024.
Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και έδωσε βαθμολογία στην ατομική & σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

To top