Ξεκινά το Μάρτιο για 6η χρονιά το Get2gether Enduro MTB Festival

Ξεκινά το Μάρτιο για 6η χρονιά το Get2gether Enduro MTB Festival

Συνεχίζεται για 6η χρονιά το Get2gether Enduro MTB Festival είναι για φέτος, 3 αγώνες Enduro MTB που διοργανώνει το Lesvos Ride με την βοήθεια τοπικών φορέων, ποδηλατικών συλλόγων και φίλων της ορεινής ποδηλασίας. Η πρώτη συνάντηση είναι στις 28 Απριλίου στην Λέσβο για τον 8th LESVOS ENDURO MTB. Ακολουθεί ο αγώνας MPOUGATSA TRAILS ENDURO MTB στις Σέρρες 9 Ιουνίου. Ο τελικός του Get2gether Enduro ΜΤΒ Festival θα διεξαχθεί στο BIKE PARK της Σαλαμίνας στις 27 Οκτωβρίου για τον SALAMINA ENDURO BIKE PARK RACE.

Το Get2gether γεννήθηκε στο Μόλυβο στις 24 Μαρτίου 2019 για να ενώσει και να φέρει κοντά ποδηλατικά όλες τις Enduro MTB αγωνιστικές συμμετοχές από κάθε πλευρά του Αιγαίου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, στις 8 Μαρτίου 2020, ξεπέρασε τα όρια του νησιού κι έφτασε ως τη Σμύρνη της Τουρκίας, για το πρώτο Get2gether εκτός Ελληνικών συνόρων! Φέτος ανοίγει την αγκαλιά του για ακόμα πιο μακριά.
Το 2024 τρεις περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πραγματικά δυνατό αγωνιστικό Enduro MTB Festival. Το Lesvos Ride θέλοντας να ενώσει αγωνιστικά διεθνώς τους φίλους του Enduro MTB, ανακοινώνει μια νέα σειρά αγώνων στη Λέσβο και σε 2 νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του LESVOS ENDURO MTB.

Οι προετοιμασίες για το Get2gether Enduro MTB Festival έχουν ξεκινήσει απ’ όλους τους συνδιοργανωτές και η ιδέα του Festival αγκαλιάζεται από ακόμα περισσότερους κι ωριμάζει.
Το G2G Festival είναι κάτι παραπάνω από έναν ποδηλατικό αγωνιστικό event.
Είναι συνάντηση ανθρώπων, τόπων και ιδεών.
Είναι η γιορτή του ποδηλάτου.
Είναι το πάθος μας για το ποδήλατο και τη φύση.
Είναι η καθημερινότητα μας.
Έτσι νιώθουν διοργανωτές κι αγωνιζόμενοι του θεσμού και στόχος όλων είναι να μεταδοθεί αυτό πάθος.

Οι προεγγραφές για ολόκληρο το πρωτάθλημα έχουν ανοίξει, ενημερωθείτε για ότι νέο συμβαίνει για το Festival και για τα δώρα που κερδίζετε ΕΔΩ: https://lesvosride.gr/g2g-enduro-mtb-festival-2024/?fbclid=IwAR3D56G1wbW0o70Bv-_dfTNfkfzmjI_5hbohx6t9-aPFWPud9HI3jzaJy5E
Για περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες επικοινωνήστε με το διοργανωτή στα τηλέφωνα 0030 6945 934 834 και 0030 6937 083 538.
Επιλέγοντας να προπληρώστε όλους τους αγώνες, 3 από εσάς με κλήρωση, θα κερδίσουν 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και λιφτ για 2 μέρες στο Bike Park BOROVETS.
Προς το παρόν έχει ανοίξει η εγγραφή μόνο για όλο το Πρωτάθλημα (όχι για μεμονωμένους αγώνες) ΕΔΩ https://www.webscorer.com/register?pid=1&raceid=339522

To top