Λήμνος: Ανακοινώθηκαν από τον Ε.Λ.Γ.Α. οι πίνακες για τις ζημιές από χαλάζι, αγριοκούνελα στις αμπελοκαλλιέργειες

Λήμνος: Ανακοινώθηκαν από τον Ε.Λ.Γ.Α. οι πίνακες για τις ζημιές από χαλάζι, αγριοκούνελα στις αμπελοκαλλιέργειες

Πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από χαλάζι και αγριοκούνελα του 2023, που αφορούν τις Αμπελοκαλλιέργειες της Δημοτικής Ενότητας Μύρινας, έστειλε ο Ε.Λ.Γ.Α.

Τα πορίσματα αυτά θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων αμπελοκαλλιεργητών, στα γραφεία Ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Ενότητας Μύρινας του Δήμου Λήμνου, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και οποίος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των δέκα ημερών.

Επίσης έστειλε και πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών που αφορούν τις Αμπελοκαλλιέργειες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κούταλης.

Τα πορίσματα αυτά θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων αμπελοκαλλιεργητών, στο γραφείο ανταποκριτών Ε.Λ.Γ.Α. της Δημοτικής Ενοτήτας Νέας Κούταλής του Δήμου Λήμνου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024 .

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των δέκα ημερών.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2254350516, 2254350500

Για τα πορίσματα εκτίμησης των σιτηρών και των βρώσιμων οσπρίων που εκκρεμούν θα γίνει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων.

To top