Η Ρίτσα Βαλάκου Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μυτιλήνης

Η Ρίτσα Βαλάκου Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μυτιλήνης
Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης ανέλαβε η Ρίτσα Βαλάκου . Σε δήλωσή της ευχαρίστησε το Δήμαρχο Παναγιωτη Χριστοφα και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.
Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την τοποθέτησή μου στην θέση της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολική Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης.
Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του δήμου μας και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ για την επίλυσή τους και την ποιοτική βελτίωση των σχολικών μονάδων.
Προσβλέπω στην αγαστή συνεργασία με τα μέλη της επιτροπής στους οποίους εύχομαι καλή θητεία, με τους Διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, με γνώμονα το καλό των μικρών μαθητών μας.
Θα ξεκινήσουμε άμεσα συναντήσεις με όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Δήμου μας για να γίνει καταγραφή και των ζητημάτων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης και εκείνων που απαιτούν περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπιστούν.
Ήδη πραγματοποιήθηκε σήμερα κοινή συνάντηση με τον Δήμαρχο Π. Χριστόφα, την Περιφερειακή Δ/α Κατερίνα Στρατάκη, τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Λέσβου Δημήτρη Βούλγαρη και Τιμολέοντα Θεοφανέλλη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρο της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λευτέρη Κοτσώνη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσακίρη καθώς και τον Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Καρατόλιο. Έγινε μία παραγωγική πρώτη συζήτηση για τα ζητήματα που άπτονται των σχολικών μονάδων του Δήμου τα οποία με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά θα αντιμετωπιστούν.
Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης.
Ρίτσα Βαλάκου
To top