Ο Νίκος Καρασάββας στο «Επίκεντρο»: «Οι πολίτες ζητούν ουσία από το Δήμο»

Ο Νίκος Καρασάββας στο «Επίκεντρο»: «Οι πολίτες ζητούν ουσία από το Δήμο»

Ο Αντίδημαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκος Καρασάββας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Επίκεντρο» μιλάει  για  τα προβλήματα που συνάντησε επιστρέφοντας σε θέση ευθύνης στο δήμο Μυτιλήνης, με έμφαση στην έλλειψη προσωπικού που όπως τονίζει έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.  Σχολιάζει ακόμη την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και την κριτική από πλευράς της μείζονος αντιπολίτευσης για έργα που υλοποιούνται τονίζοντας ότι δεν περίμενε να επικεντρωθεί η κριτική στα νομικά ζητήματα για έργα που υλοποιούνται με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.

Αποκαλύπτει ότι ένα μηχάνημα που τώρα χρησιμοποιείται για την κοπή κλαδιών, είχε αγοραστεί όταν ο ίδιος ήταν Αντιδήμαρχος το 2017 -και τώρα χρησιμοποιείται -ενώ τονίζει ότι γίνονται προσπάθειες ώστε  και άλλα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος και δεν είχαν αξιοποιηθεί να χρησιμοποιηθούν είτε στην καθαριότητα, είτε στην πολιτική προστασία.

Μιλάει για το ξεκίνημά του στην Τοπική αυτοδιοίκηση, κάτι που όπως λέει ήταν μια διέξοδος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Μιλάει  ακόμη με θερμά λόγια για το Δήμαρχο Μυτιλήνης και την κοινή πορεία τους τα προηγούμενα χρόνια στο Περιφερειακό συμβούλιο. Ο κ. Καρασάββας αναφέρεται τέλος και στο μεταναστευτικό και στο Συντονικό Όργανο στο οποίο και ο ίδιος συμμετείχε κατά της δημιουργίας δομής στη Βάστρια, υπογραμμίζοντας ότι παρότι το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ο κίνδυνος για το δάσος είναι μεγάλος και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η θέση που επιλέχθηκε όχι μόνο είναι ακατάλληλα αλλά και πολύ επικίνδυνη.

 

To top