Υπεγράφη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Πλακόστρωση Πλατείας στο Λιμανάκι Ευρειακής»

Υπεγράφη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Πλακόστρωση Πλατείας στο Λιμανάκι Ευρειακής»

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, το οποίο είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, υπέγραψαν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Πλακόστρωση Πλατείας στο Λιμανάκι Ευρειακής», προϋπολογισμού 120.000 € από πόρους της Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου, κ. Ευστράτιος Καραβασίλης, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω και εκ μέρους όλων των συντοπιτών μου τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη για την αφοσίωσή του στην υλοποίηση αυτού του έργου, το οποίο αποτελεί πραγματικό όφελος για την περιοχή μας. Οι υποδομές αυτού του τύπου είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την ευημερία των κοινοτήτων μας.

Το συγκεκριμένο έργο, εκτός από τη βελτίωση της αισθητικής της περιοχής, προσφέρει και λειτουργικά οφέλη που αναμφίβολα θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία. Η στήριξη των επιχειρήσεων και η δημιουργία ενός προσβάσιμου και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας αποτελούν προτεραιότητες για μας.

Η Περιφερειακή Αρχή προσηλωμένη στη συνεχή προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών επενδύει ενεργά, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα υποδομών που εκτός των άλλων, προωθούν την ασφάλεια και συμβάλλουν στη διατήρηση του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της περιοχής μας και γι αυτό εκφράζουμε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μας. Συγχαίρουμε τον Περιφερειάρχη για την αφοσίωση του σε αυτούς τους στόχους, και είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η προσπάθειά του θα συνεχιστεί προς όφελος των κατοίκων των χωριών μας».

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι κρίσιμο ρόλο στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου έχει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου. Είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε με προσοχή την πορεία του έργου αναμένοντας με ανυπομονησία την επιτυχή ολοκλήρωση του ,όσο πιο άμεσα γίνεται ή δυνατόν πριν την έναρξη της προσεχούς θερινής περιόδου».

To top