Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα κλοπής – Ερευνάται η «δράση» του και σε άλλες περιπτώσεις

Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα κλοπής – Ερευνάται η «δράση» του και σε άλλες περιπτώσεις

Συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου 2023 στη Γέρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας νεαρός ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής και πρόκληση φθορών. Το θέμα είχε αναδείξει ο Αίολος μετά από απανωτές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για κρούσματα κλοπών σε σπίτια της περιοχής. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στη Γέρα για τα περιστατικά κλοπής.

Σε ρεπορτάζ του Aeolos.tv κάτοικος της περιοχής – θύμα κλοπής – κατήγγειλε ότι νεαρός  ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή κατηγορείται για σειρά διαρρήξεων που έχουν αναστατώσει την περιοχής.

Όσο αφορά την κλοπή για την οποία συνελήφθη, σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με καταγγελία, ο συλληφθείς απογευματινές ώρες 29ης Δεκεμβρίου, μπήκε σε οικία στην παραπάνω περιοχή και προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα (σωλήνες χαλκού, μπαταρίες βρύσης και σπιράλ), χωρίς ωστόσο να το καταφέρει αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της οικίας και τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (τσιμπίδες), ενώ κατά το χρόνο του περιστατικού ο δράστης προκάλεσε και φθορές.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.

To top