Π. Κουφέλος: «Θα στεναχωρήσω τους πολέμιούς μας, δηλώνοντας ότι είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ»

Π. Κουφέλος: «Θα στεναχωρήσω τους πολέμιούς μας, δηλώνοντας ότι είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ»

Την πρόθεσή του να είναι παρών στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Μυτιλήνης εξέφρασε σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δράση Νέος Δήμος» Πανάγος Κουφέλος. «Όσο για τους πολέμιους αυτής της Δημοτικής παράταξης, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφερε τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, θα τους στεναχωρήσω δηλώνοντας απερίφραστα ότι είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ. Όλοι μαζί θα τηρήσουμε  ό,τι συμφωνήσαμε και προεκλογικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Κουφέλος αναφέρει τα εξής:

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής των νέων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων του Δήμου Μυτιλήνης ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Δράση Νέος Δήμος» έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Εύχομαι καλή χρονιά ,Καλή και Δημιουργική θητεία, για κάθε επιτυχία, για το κοινό όφελος. Οι συνδημότες μας επιθυμούν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής με Δημοκρατική συμμετοχή όλων των εκλεγμένων. Όπως είχα δηλώσει ρητά πριν από τις πρόσφατες εκλογές ,πιστοί στις Αρχές, τις Αξίες, στα Ιδανικά και στο όραμά μας, με οδηγό το πρόγραμμα μας, παραμένουμε Αδιαπραγμάτευτα κοντά στους πολίτες για το καλό του τόπου μας, για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Όσο για τους πολέμιους αυτής της Δημοτικής παράταξης, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφερε τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, θα τους στεναχωρήσω δηλώνοντας απερίφραστα ότι είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ. Όλοι μαζί θα τηρήσουμε  ό,τι συμφωνήσαμε και προεκλογικά. Καταδικάζουμε τους τοξικούς και παρωχημένους  που ποτέ στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν είδαν το κοινό καλό και δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών σεβόμενοι την ψήφο τους, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό «Νέα Δράση , νέος Δήμος».

 

To top