Κατέληξε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Κατέληξε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο αστυνομικός είχε διακομιστεί στο Γενικό Κρατικός Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς η φωτοβολίδα είχε χτυπήσει την μοιραία αρτηρία με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα ενώ υπέστη και ανακοπή καρδιάς.

Παρέμενε για ημέρες διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη ενώ οι γιατροί είχαν προβεί επίσης σε ακρωτηριασμό του ποδιού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ»

Έρευνες για τους δράστες 

Για τα επεισόδια στου Ρέντη έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος. Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών, ενώ όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: tovima.gr

To top