Ξεκίνησε η υλοποίηση της Πράξης: “Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)”

Ξεκίνησε η υλοποίηση της Πράξης: “Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)”

Ξεκίνησε η υλοποίηση της Πράξης : «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)»

Ωφελούμενοι:

2.000 εκπαιδευόμενοι από δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το θεωρητικό μέρος των σπουδών τους, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει το εξάμηνο της πρακτικής άσκησης, έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν την πρακτική τους και να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το έργο υλοποιείται από σύμπραξη φορέων των κοινωνικών εταίρων: ΙΝΕ & ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΕΛΕ/ΕΣΕΕ, καθώς και ΕΟΠΠΕΠ με Δικαιούχο-Συντονιστή Φορέα το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους (εκπαιδευόμενοι Ι.Ε.Κ., που επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να παρέχουν θέσεις πρακτικής) να επισκεφτούν τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Πράξης: https://www.e-iekpraktiki.gr/ ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους.

Η δράση αφορά συνολικά 41 εκπαιδευόμενους-ωφελούμενους στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η πρακτική τους άσκηση επιδοτείται.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την πρόσκληση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 1. https://www.inegsee.gr/prosklisi/5069416-epanaprokiryxi-anichti-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-ekpedevomenon-institouton-epangelmatikis-katartisis-iekgia-symmetochi-se-drasis-ypostirixis-praktikis-askisis-sto-plesio-ton-ypoerg/

2. Και στο τηλ: 22710 23550 Παράρτημα ΙΝΕ /ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου. Πρόσωπα επαφής, Σταματία Πολίτη, Παντελής Μωυσάκης

To top