Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο: «Στηρίζουμε την παράταξη ΔΗ.ΚΙ.Ο»

Δ.Ε.Ε.Π  ΝΔ για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο: «Στηρίζουμε την παράταξη  ΔΗ.ΚΙ.Ο»

Ενόψει των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, η ΔΕΕΠ Λέσβου της ΝΔ καλεί τους οικονομολόγους της Λέσβου να στηρίξουν τους υποψήφιους της ΔΗ.ΚΙ.Ο

Την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.), για την ανάδειξη των μελών του συμβουλίου του, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Ως ΔΕΕΠ Λέσβου θεωρούμε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο) για να παραμείνει το Ο.Ε.Ε. ένας φορέας δυνατός και ενεργός για τα μέλη του, τις επιχειρήσεις και την Πολιτεία.
Όλα αυτά τα χρόνια με πρόεδρο του Ο.Ε.Ε κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, η ΔΗ.ΚΙ.Ο κατάφερε να αναβαθμίσει το ρόλο του επιμελητηρίου μέσα από μία σειρά δράσεων, προτάσεων, παρεμβάσεων όπως i) η ανάδειξη του Ο.Ε.Ε. ως φορέα υλοποίησης του προγράμματος “Έξυπνη Μεταποίηση”, χρηματοδοτώντας επενδυτικά σχέδια από 250.000 ευρώ έως 6 εκατ. ευρώ για μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της βιομηχανίας, ii) η ανασυγκρότηση και βιώσιμη ανάπτυξη της Σάμου, iii) η έγκριση νέου προγράμματος κατάρτισης 2.000 νέων ανέργων έως 29 ετών σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της οικονομίας, iv) η έκδοση 60.000 δωρεάν σύγχρονων ψηφιακών υπογραφών απομακρυσμένης πρόσβασης τριετούς διάρκειας για τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και τους λογιστές-φοροτεχνικούς και v) η ένταξη στο ΕΣΠΑ του προγράμματος ψηφιακής αναβάθμισης λογιστών – φοροτεχνικών.
Ως ΔΕΕΠ Λέσβου καλούμε τους συντοπίτες επιστήμονες-οικονομολόγους να σταθούν δίπλα στους υποψήφιους της ΔΗ.ΚΙ.Ο. για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και των μελών της Τοπικής Διοίκησης, ώστε να αποκτήσει και το Βόρειο Αιγαίο την εκπροσώπηση που του αξίζει.

To top