Ο Γιάννης Μπουρνούς για την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ: «Οι 11 βουλευτές πήραν μαζί τους τις έδρες που δεν τους ανήκαν»

Ο Γιάννης Μπουρνούς για την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ: «Οι 11 βουλευτές πήραν μαζί τους τις έδρες που δεν τους ανήκαν»

Για την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση και τη δημιουργία του νέου κόμματος μίλησε στον Αίολο ο τέως βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Μπουρνούς. Ο ίδιος τόνισε ότι το κόμμα γυρίζει πλέον σελίδα και επικεντρώνεται στον ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ανακοίνωσε επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ  με επικεφαλής τον Σύμβουλο Ευρωπαϊκής Πολιτικής στον ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη, στις 20 Δεκεμβρίου για ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την ακρίβεια και την ενέργεια.

«Ο κύκλος αυτός κλείνει και τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα  – ξεκαθάρισαν βέβαια με άσχημο τρόπο- γιατί αποχώρησαν αυτοί οι 11 βουλευτές οι οποίοι πήραν μαζί τους 11 έδρες  που  δεν τους ανήκαν γιατί είχαν υπογράψει ένα κώδικα δεοντολογίας ότι αν κάποιος  αποχωρήσει θα παραδώσει και την έδρα του στο κόμμα, πράγμα που δεν τήρησαν. Παραβίασαν και την υπογραφή τους και την λαϊκή εντολή. Και αυτό θα τους ακολουθεί στη συνέχεια » τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε και στην τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή κάνοντας γνωστό ότι την Πέμπτη συνεδρίασε για την αντικατάσταση των μελών του οργάνου που έχουν παραιτηθεί ενώ από εδώ και πέρα επικεντρώνεται πλέον στην προετοιμασία του συνεδρίου του κόμματος αλλά και στα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον πολίτη.

 

To top