Την «Κυψέλη» επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου

Την «Κυψέλη» επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Λέσβου

Στα πλαίσια της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Α.με.Α. που ήταν στις 3 Δεκέμβρη, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, επισκέφτηκε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «η ΚΥΨΕΛΗ».

Ο πρόεδρος Γιάννης Ζαφειρίου και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Κωστόπουλος, παρέδωσαν χυμούς, κρουασάν, σοκολάτες και χαρτικά, που με χαρά παρέλαβαν τα άτομα που φιλοξενεί το Κέντρο.

Ακόμη, συνομίλησαν με την πρόεδρο του Κέντρου, κ. Βάνα Αλατερού, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την κίνηση αυτή, ενώ ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει.

Τα μέλη της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, σημείωσαν πως «το έργο που προσφέρει το Κέντρο στα άτομα που φιλοξενεί είναι πολύ σημαντικό, τονίζοντας, πως η κυβέρνηση αντί να έχει στην προτεραιότητα της τα άτομα αναπηρία, τα βάζει σε δεύτερη μοίρα και τα αφήνει στο περιθώριο. Δεν ενδιαφέρεται αν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, αφού με τα πενιχρά επιδόματα που τους δίνει, δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Και εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους για την λύση των προβλημάτων τους».

To top