Λίμνες τα νερά μπροστά από τις τάξεις-κοντέινερ στο Δημοτικό Σχολείο Βαρειάς

Λίμνες τα νερά μπροστά από τις τάξεις-κοντέινερ στο Δημοτικό Σχολείο Βαρειάς
dav

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Βαρειάς από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, καθώς, μπροστά από τα κοντέινερ που κάνουν μάθημα τα παιδιά, συγκεντρώνεται μεγάλη ποσότητα νερού, λόγω της έλλειψης τσιμέντινου πεζοδρομίου και οι μαθητές δυσκολεύονται να μπουν στις τάξεις τους.

Οι γονείς προσπαθούν να συναντηθούν άμεσα με τους αρμόδιους φορείς, τους οποίους, όπως τονίζουν είχαν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο θέμα και ζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Μάλιστα σε γραπτή δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Βαρειάς, αναφέρει αναλυτικά:

«Εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει επισημάνει στη διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων το πρόβλημα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης μπροστά από τα 2 καινούρια λυώμενα (μωβ και φούξια), λόγω της έλλειψης τσιμέντινου πεζοδρομίου για την πρόσβαση των μαθητών!
Δυστυχώς, η πρόβλεψη μας επιβεβαιώθηκε! Το πιο δυσάρεστο όλων είναι πως, αν η βροχή συνεχιστεί, θα είναι πολύ δύσκολη από αύριο η είσοδος – έξοδος των μαθητών που φοιτούν στα συγκεκριμένα λυώμενα, με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ώρες διδασκαλίας.
Γνωρίζουμε πως η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων έχουν εδώ και αρκετό καιρό στείλει αίτημα στη Σχολική Επιτροπή.
Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχουμε από την πρώτη στιγμή ενημερώσει τόσο το γραφείο του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων, όσο και εκείνο του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής ζητώντας άμεσα συνάντηση με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.
Η πρόταση μας ήταν εξαρχής η τσιμεντόστρωση του τμήματος μπροστά από τα 2 συγκεκριμένα λυώμενα, καθώς και η διαπλάτυνση του ήδη υπάρχοντος, ώστε να μπορούν οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες.
Θα κάνουμε εκ νέου προσπάθεια αύριο για συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς και ταυτόχρονα σκοπεύουμε στη δημοσιοποίηση του θέματος, ώστε να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του προβλήματος!
Υ. Γ :Θα πρέπει να τονίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε, πως όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Κατσαβέλη υπήρξε σε πολύ καλό επίπεδο και με θετική ανταπόκριση σε πολλά από τα ζητήματα που θέταμε.
Καταλαβαίνουμε επίσης, πως αυτήν τη χρονική περίοδο η Δημοτική αρχή καθώς και πολλές υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε μία μεταβατική φάση και ίσως υπολειτουργούν, όμως αυτοί που την πληρώνουν είναι οι μαθητές, οπότε το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!»

dav
dav
dav

 

To top