Οι αγρότες στηρίζουν την κινητοποίηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Οι αγρότες στηρίζουν την κινητοποίηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Την κινητοποίηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 12 στην Πλατεία Σαπφούς στηρίζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου στηρίζει την κινητοποίηση των αυτοαπασχολούμενων όλων των κλάδων που αντιδρούν στο ληστρικό φορολογικό νομοσχέδιο που τσουβαλιάζει πάλι τους εργαζόμενους – μικρούς αυτοαπασχολούμενους. Έρχεται να τους εξοντώσει, φορτώνοντάς τους δυσβάστακτα βάρη. Είναι ένα καλά μεθοδευμένο σχέδιο, εδώ και χρόνια, όλων των αστικών κυβερνήσεων προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και των ομίλων.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες δώσαμε μεγάλες μάχες για το φορολογικό νομοσχέδιο που προσπάθησαν να μας επιβάλλουν πριν μερικά χρόνια, φορολογώντας μας από το πρώτο ευρώ. Και αν με τους μαζικούς αγώνες μας καταφέραμε να κερδίσουμε ένα αφορολόγητο όριο, δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας. Γιατί αν σήμερα η κυβέρνηση μας εξαιρεί, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι αύριο δεν θα είναι η σειρά μας.

Στεκόμαστε δίπλα σας, στηρίζουμε και παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματά σας, με προμετωπίδα το αφορολόγητο όριο στα 12.000€ με 3.000€ προσαύξηση για κάθε παιδί. Καλή δύναμη , καλούς αγώνες.

To top