Για το δημογραφικό συζήτησαν στην πρώτη τους συνάντηση Ι.Πιπίνης και Π.Χριστόφας

Για το δημογραφικό συζήτησαν στην πρώτη τους συνάντηση Ι.Πιπίνης και Π.Χριστόφας

Εθιμοτυπική συνάντηση με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Χριστόφα είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει για την αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συνεχάρη τον κ. Χριστόφα για το εκλογικό αποτέλεσμα και αναφέρθηκε σε ένα από τα βασικά προβλήματα για την επόμενη περίοδο για τη Λέσβο, για το οποίο κατά την άποψη του, θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία για την αντιμετώπιση του: Το δημογραφικό.

«Είχα μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Χριστόφα. Τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα στις εκλογές και υποστήριξα ότι για τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις που θα προκύψουν την επόμενη περίοδο στη Λέσβο θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία από όλους, ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις. Η κυβέρνηση, όπως είναι προφανές και άλλωστε έχει δηλώσει και ο Πρωθυπουργός, θα συνεργαστεί με όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για τη Λέσβο, μια από τις βασικές προτεραιότητες πιστεύω ότι πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού. Πως θα αντιμετωπίσουμε δηλαδή τη συρρίκνωση του πληθυσμού και πως θα κρατήσουμε τους νέους στα χωριά μας. Ενημέρωσα τον κ. Χριστόφα πως από πλευράς μου, ως Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, θα συμβάλλω, στο βαθμό που μπορώ φυσικά, ώστε να κατατεθούν κατάλληλες προτάσεις στην κεντρική κυβέρνηση και τα επόμενα χρόνια να υλοποιηθούν συγκεκριμένα μέτρα για το δημογραφικό», δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

To top