Επιτυχίες για τους “Lesvos Runners” σε εθνικούς αγώνες δρόμου

Επιτυχίες για τους “Lesvos Runners” σε εθνικούς αγώνες δρόμου

Σημαντικές επιτυχίες είχαν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners σε εθνικούς αγώνες δρόμου που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου 2023.

Στο όρος του Ταϋγέτου στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη διαδρομή Τρίπολης-Σπάρτης-Μυστρά-Καλαμάτας έγινε αγώνα υπεραπόστασης 142 χλμ. με την ονομασία ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ αφιερωμένος στους ανά τα έτη πεσόντες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Στον αγώνα συμμετείχε ο Στρατής Βαρταλαμίδης, μέλος των Lesvos Runners, ο οποίος τερμάτισε στην 13η θέση με χρόνο που του εξασφαλίζει την συμμετοχή του στον αγώνα του Σπάρταθλου (από Αθήνα στη Σπάρτη) των 240 χλμ., που θα γίνει το φθινόπωρο του 2024.
Στο Παρανέστι Δράμας έγιναν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Virgin Forest Trail σε διάφορες αποστάσεις μεταξύ των οποίων αγώνας 110 χλμ. με συνολική ανάβαση 4675 μέτρων. Συμμετείχε ο Μιχάλης Τσώκος, μέλος των Lesvos Runners, που ολοκλήρωσε την διαδρομή σε 19 περίπου ώρες, καταλαμβάνοντας την 9η θέση της κατηγορίας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners συγχαίρει τα μέλη του για τις επιτυχίες και την επάξια εκπροσώπηση του Συλλόγου και τους εύχεται καλή αποκατάσταση!

To top