Εκδήλωση με θέμα: “Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού” στο Βοστάνειο

Εκδήλωση με θέμα: “Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού” στο Βοστάνειο

Εκδήλωση με θέμα: “Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού” διοργανώνει το Νοσοκομείο Μυτιλήνης τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης (25η Οκτωβρίου) κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου (πρώην αίθουσα εμβολιαστικού κέντρου).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

Ευστράτιος Κούσκος , Ιατρός Διευθυντής Χειρουργικής κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα « Διαγνωστικά μέσα και χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».
Ηλίας Νικολαϊδης, Επιμελητής Α΄ Παθολογικής Ογκολογίας κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Θεραπευτικές επιλογές (πλην χειρουργικής) για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».
Δαμασκηνή Πολυχρόνη, Επικουρική Ιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος του Γ.Ν. Μυτιλήνης, με θέμα «Καρκίνος του μαστού και γυναικολογικά θέματα».
Παναγιώτα Τσιρεπλή, Ειδικευόμενη Ιατρός ειδικότητας Ψυχιατρικής του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Καρκίνος του μαστού και ψυχική υγεία. Μια σχέση αλληλεπίδρασης».
Την ιατρό θα προλογίσει η κ. Νίκη Κουρτη, Διευθύντρια Ψυχιατρικής κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν. Μυτιλήνης.
Βασιλική Χατζηγιαννάκη, Νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Καρκίνος του μαστού. Πως η ψυχή βοηθάει το σώμα».
Ευστρατία Γρηγορέλλη, Νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Πρόληψη καρκίνου του μαστού».

To top