Περιοδεία στον Δήμο Μυτιλήνης και στη ΔΕΥΑΛ από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Περιοδεία στον Δήμο Μυτιλήνης και στη ΔΕΥΑΛ από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Περιοδεία στα γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης και της ΔΕΥΑΛ πραγματοποίησε την Πέμπτη 5 Οκτώβρη κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, αποτελούμενο από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους. Την προηγούμενη μέρα είχε προηγηθεί περιοδεία στους εργαζόμενους στην υπηρεσία της καθαριότητας στη χωματερή αλλά και στους εργαζόμενους στο βιολογικό της ΔΕΥΑΛ στον Καρά Τεπέ.

Κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι απασχολούνται με διαφορετικές εργασιακές σχέσεις (μόνιμοι, συμβασιούχοι, μπλοκάκια), οι συνθήκες εργασίας στις οποίες αυτοί εργάζονται καθώς και οι επιχειρούμενες ιδιωτικοποιήσεις σε μια σειρά τομείς λόγω της συνειδητής απαξίωσης των υπηρεσιών.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιλήνης είναι η παράταξη που έχει αναδείξει τα παραπάνω θέματα πολλές φορές στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και η μόνη παράταξη που προεκλογικά έκανε λόγο για τα εν λόγω ζητήματα, την ώρα που οι άλλοι συνδυασμοί τα αποσιωπούν για να αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες των κομμάτων που τους στηρίζουν. Για περισσότερα στηρίγματα στο πλευρό των εργαζομένων, για περισσότερους Πελετίδηδες στην πρώτη γραμμή του αγώνα και της διεκδίκησης των λαϊκών αναγκών των πολλών, στις 8 Οκτώβρη ρίχνουμε στην κάλπη το κόκκινο γαρύφαλλο!», αναφέρει σε ανακοίνωση.

 

 

To top