Εξορμήσεις και περιοδείες της Ανταρσία στο Αιγαίο σε Χίο, Σάμο και Λέσβο

Εξορμήσεις και περιοδείες της Ανταρσία στο Αιγαίο σε Χίο, Σάμο και Λέσβο

Στην Χίο βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ανταρσία στο Αιγαίο Νίκος Μανάβης από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ως την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των επισκέψεων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπροστά στις τοπικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Τις ημέρες αυτές πραγματοποιήθηκαν προεκλογικές εξορμήσεις στην πόλη της Χίου και σε χωριά του νησιού. Τα στελέχη της περιφερειακής κίνησης συζήτησαν με τους κατοίκους του νησιού την ανάγκη στο νέο περιφερειακό συμβούλιο να υπάρχει η ισχυρή η φωνή της Ανταρσία στο Αιγαίο για να εκφράζει τις ανάγκες και τα αιτήματα των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου.

Κατά την παραμονή του στην Χίο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συμμετείχε σε τηλεοπτική συζήτηση για τις περιφερειακές εκλογές που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αλήθεια TV.

– Στην Σάμο κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Ανταρσία στο Αιγαίο επισκέφθηκε τα χωριά Κουμέϊκα, Καλλιθέα, Δρακαίους, Πύργο, Πυθαγόρειο καθώς και στο Βαθύ.

– Στην Λέσβο, κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων της περιφερειακής κίνησης, πραγματοποίησε εξόρμηση το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στην προκυμαία της Μυτιλήνης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε επίσκεψη στο χωριό Λουτρά.

 

 

To top