Στην Ελληνική Αστυνομία και στα χωριά του Πολιχνίτου ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Στην Ελληνική Αστυνομία και στα χωριά του Πολιχνίτου ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Τα σώματα ασφαλείας και την Ελληνική Αστυνομία επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους άνδρες και τις γυναίκες που στελεχώνουν την υπηρεσία δηλώνοντας «Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή και δίπλα στον πολίτη. Η δράση τους γνωστή, οι παρεμβάσεις τους καίριες για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Τους ευχαριστούμε».

Συνεχίζοντας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Μυτιλήνης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τον ΟΑΕΔ Μυτιλήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων. «Ανάπτυξη του τόπου χωρίς παιδεία και πολιτισμό, δεν υπάρχει»!

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τμήμα Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται στη συνεργασία με την Περιφέρεια. Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκε για τις δράσεις τους επισημαίνοντας ότι «Η Πολιτική Προστασία επιτελεί ύψιστο λειτούργημα. Όλοι παρακολουθούμε το τι συμβαίνει λόγω της κλιματικής κρίσης. Εξάλλου, το προλαμβάνειν είναι προτιμότερο του θεραπεύειν. Η Ε.Ε., αυτήν τη στιγμή επενδύει πάνω σε δύο πυλώνες, στην καινοτομία και την κλιματική ασφάλεια. Αυτονόητη η αγαστή συνεργασία μας».

Ακολούθως φιλοξενήθηκε και στους χώρους της Οργάνωσης «HELP – Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο», συνομιλώντας με το ανθρώπινο δυναμικό, δήλωσε «Τέτοιοι φορείς είναι ειλικρινά ‘‘πηγές ζωής’’. Είμαστε ευγνώμονες».

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χώρια του πρώην Δήμου Πολιχνίτου και συγκεκριμένα τα Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα, Βατερά και Πολιχνίτο. Έτυχε θερμής υποδοχής, με τους κατοίκους να του σφίγγουν το χέρι και να συζητούν για τους τρόπους που θα οδηγήσουν τον τόπο τους σε ένα καλύτερο μέλλον.

To top