Στην αγορά και το ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Χριστόφας

Στην αγορά και το ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Χριστόφας

Την κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, καθώς επίσης και το ιστορικό κέντρο της πόλης, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ».

Κατά την περιοδεία τους, συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, όπως και περιοίκους και καταναλωτές,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την πλευρά του ο κ. Χριστόφας αναφέρθηκε σε όλα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της αυτοδιοικητικής κίνησης και έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουντο κέντρο της Μυτιλήνης και να το καταστήσουν περισσότεροελκυστικό για επιχειρηματίες, κατοίκους και επισκέπτες.

«Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, η πεζοδρόμηση της Ερμού και των παρακείμενων οδών, oεπανασχεδιασμός του πλάνου απόθεσης και αποκομιδής σκουπιδιών στην περιοχή αλλά και συνολικά στον Δήμο, η υπογειοποίησηκάδων απορριμμάτων, όπως και η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου, που θα συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή της εικόνας της«βιτρίνας» της Μυτιλήνης» δήλωσε κατά την περιοδεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Χριστόφας για την παλιά αγορά. «Ως Δημοτική Αρχή θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να ζωντανέψουμε ξανά την περιοχή της παλιάς αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόβλεψη για μετεγκατάσταση κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, ώστε να ενισχυθεί η κίνηση σε αυτή, και να δοθούν κίνητρα για τηδιατήρηση των επιχειρήσεων, αλλά γιατί όχι και το ξεκίνημα λειτουργίας νέων εκεί» σημείωσε.

To top