ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή και στον β´ γύρο για την ανάδειξη νέου Προέδρου

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη συμμετοχή και στον β´ γύρο για την ανάδειξη νέου Προέδρου

Μεγάλη είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων από το πρωί της Κυριακής για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήδη  αρκετά στελέχη σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν θέση υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη ή της Έφης Αχτσιόγλου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα, είναι ότι ο κόσμος περίμενε έξω από τα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσει πριν ανοίξουν οι κάλπες, όπως δήλωσε η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Δαούση. Η κα Δαούση τόνισε επίσης, ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών την περασμένη Κυριακή έβλεπε τους ψηφοφόρους και τα νέα μέλη να είναι γεμάτοι χαρά και ελπίδα και όταν τους ρώτησε «γιατί;» η απάντηση των περισσότερων ήταν «να βγάλουμε πρόεδρο, να φύγει ο Μητσοτάκης».

Όσον αφορά τις εσωκομματικές κόντρες η κα Δαούση εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι παροδικές και ότι τα πνεύματα θα ηρεμήσουν όταν τελειώσει αυτή η πιεστική για το κόμμα περίοδος.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, από την πλευρά του κάνει λόγο για μαζική συμμετοχή ενώ σημειώνει ότι η μεταβατική περίοδος από τον Αλέξη Τσίπρα στον νέο πρόεδρο θα είναι δύσκολη καθώς μαζί του συμπορεύτηκε 25 ολόκληρα χρόνια.

To top