Η Ανταρσία στο Αιγαίο έτοιμη για debate με τον Μουτζούρη

Η Ανταρσία στο Αιγαίο έτοιμη για debate με τον Μουτζούρη

Έτοιμη «ανά πάσα στιγμή» για δημόσιο διάλογο με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη δηλώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά», μετά το κάλεσμα του κ. Μουτζούρη στους επικεφαλής όλων των περιφερειακών συνδυασμών για δημόσια αντιπαράθεση με θέμα το μεταναστευτικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης» του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί σε δημόσια αντιπαράθεση τους επικεφαλής όλων των περιφερειακών συνδυασμών για το μεταναστευτικό. Η «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» δηλώνει έτοιμη ανά πάσα στιγμή για δημόσια διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια.

 

Να συζητήσουμε λοιπόν για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, να συζητήσουμε για την αγροτική οικονομία των νησιών μας που αργοσβήνει, να συζητήσουμε για τον τουρισμό και την τουριστική προβολή, να συζητήσουμε για τις δημόσια έργα που έχουν ανάγκη τα νησιά, να συζητήσουμε για τον καταποντισμό του κατά κεφαλή ΑΕΠ των νησιών, να συζητήσουμε για την υγεία, την παιδεία, τις συγκοινωνίες, να συζητήσουμε για το που ξοδεύονται οι πόροι της Περιφέρειας.

Να συζητήσουμε για όλους και για όλα.

 

To top