Π. Χριστόφας για νέα σχολική χρονιά: Η ενίσχυση της «σχολικής αίθουσας» είναι απαραίτητη

Π. Χριστόφας για νέα σχολική χρονιά: Η ενίσχυση της «σχολικής αίθουσας» είναι απαραίτητη

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους δασκάλους και στους γονείς εύχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας. Ο κ. Χριστόφας αναφέρει, επίσης – μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε – ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση της σχολικής αίθουσας ενώ τονίζει και τις προτεραιότητες του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ» στην παιδεία, όπως, την κατασκευή του Ειδικού και Μουσικού Σχολείου αλλά και την ανέγερση νέων νηπιαγωγείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μας γεμίζει αισιόδοξα συναισθήματα αλλά μας φέρνει αντιμέτωπους με την ευθύνη μας απέναντι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η ενίσχυση της «σχολικής αίθουσας» είναι απαραίτητη. Η κατασκευή του Ειδικού Σχολείου, η κατασκευή Μουσικού Σχολείου, πάγια αιτήματα, είναι άμεσες προτεραιότητες για μας. Η ανέγερση νέων νηπιαγωγείων, σύμφωνα με τις πληθυσμιακές ανάγκες σε χωριά και πόλη, η αναβάθμιση των υπαρχόντων και η δημιουργία νέων παιδικών σταθμών είναι εξίσου άμεση προτεραιότητα στον προγραμματισμό μας.

Ευθύνη μας είναι η ένταξη των υπόλοιπων σχολικών μονάδων, στην πόλη και στα χωριά, στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του νέου ΕΣΠΑ.

Χρειάζεται στόχος, οργάνωση, θέληση. Χρειάζεται να πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε μπροστά. Θα πάμε!

Με όλη μου την καρδιά εύχομαι καλή σχολική χρονιά στην ελπιδοφόρα μας νέα γενιά τους μαθητές μας, στους πυλώνες της εκπαίδευσής μας τους δασκάλους τους και στους βράχους της οικογένειας, τους γονείς τους!»

To top