Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο «Π. Σαλταμάρας»

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο «Π. Σαλταμάρας»

Παρουσία του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας» δίπλα από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής., στο οποίο προπονούνται ομάδες της πόλης .

Το ξήλωμα του κατεστραμμένου ετών συνθετικού τάπητα με νέο νέας γενιάς και ο σωστός φωτισμός δίνουν μια άλλη εικόνα απο αυτή που υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Στα εγκαίνια παρέστησαν εκτός του Στρατή Κύτελη ο αντιδήμαρχος έργων Στρατής Τζιμής ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού Παναγιώτης Πιττός ο μηχανικός έργων Ανδρέας Παπαχριστοφόρου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ανδριώτης.

Επίσης στον αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Νικόλαος το παρών έδωσε και η ομάδα Βετεράνων ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο.
«Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα ανακατασκευασμένο γήπεδο αυτό το οποίο φέρει το όνομα του αείμνηστου Παναγιώτη Σαλταμάρα ενός αθλητή με ήθος που δυστυχώς έφυγε από κοντά μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το μήνυμα και να χαράξουμε μονοπάτια αθλητισμού στους νέους γιατί βούληση μας ήταν και συνεχίζουμε να εγκαινιάζουμε αθλητικά έργα γήπεδα και όχι μόνο για να δώσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων όχι μόνο μέσα στην πόλη αλλά στις δημοτικές κοινότητες και στις γειτονιές.
Έτσι αυτό το γήπεδο που έγινε με την βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του Νομικού του αθλητισμού βρεθήκαμε εδώ για να το εγκαινιάσουμε και να δώσουμε την αγάπη μας στους παλιούς παίκτες του νησιού μας οι οποίοι διδάσκουν τους νέους και που συνεχίζουν σε αυτή την αθλητική κατεύθυνση» είπε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης στον χαιρετισμό του.

Από την πλευρά του ο Στρατής Τζιμής τόνισε
«Ως Δημοτική αρχή έχουμε δώσει προτεραιότητα και έχουμε κάνει πάρα πολλά. Να δηλώσω ότι ανάμεσα στα 23 γήπεδα που έχουμε υλοποιήσει και κάποια άλλα που μέχρι του έτους θα υλοποιηθούν προτάξαμε ανάμεσα σε αυτά πιο χρηστικό γήπεδο αυτό εδώ που είναι το γήπεδο Π. Σαλταμάρας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το διατηρήσουμε θα το διατηρήσουν όλοι οι αθλητές σαν κόρη οφθαλμού γιατί έχουμε κάνει τόσα πολλά που φοβάμαι ότι αν όλοι μας δεν σκύψουμε να τα συντηρούμε δυστυχώς αυτά θα καταστραφούν γρήγορα. Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές τον πρόεδρο κ Πιττό ο οποίος συνέβαλε να ολοκληρωθεί το έργο. Επίσης να ευχαριστήσω την τεχνική υππηρεσία αλλά και την υπηρεσία προγραμματισμού για την προσπάθεια που έκαναν να γίνουν όλα αυτά. Τέλος να ευχαριστήσω και τον εργολάβο του ΄εργου τον κ Μιχαλακέλλη για τί υπέρβαλε τον εαυτό του να το ολοκληρώσει άμεσα »είπε ο κ Τζιμής.

 

To top