2η Πανελλήνια εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών

2η Πανελλήνια εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών

Εκδήλωση στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», διοργανώνει το Νοσοκομείο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, 9:00πμ-12:00μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του νοσοκομείου.

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ουσιαστικά και ενεργά υποστηρίζεται η πολύ σημαντική αυτή δράση , που ως στόχο έχει την ενδυνάμωση και προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 9 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2023 Πανελλαδικά, όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να μπορέσει να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Καλούνται Επαγγελματίες Υγείας καθώς και Πολίτες που επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια να συμμετάσχουν στο κοινό «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2251351234 Τσιρώνη Ευφροσύνη (Εργαστήριο Αιμοδοσίας) και 2251351153 Τρίχου Παρασκευή, Ζαφειρέλλη Μαίρη (Γραφείο Λοιμώξεων, Γ.Ν.Μυτιλήνης).

To top