Στις φλόγες λεωφορείο στο Γαϊδαρανήφορο – Πρόλαβαν να βγουν οδηγός και ένας επιβάτης

Στις φλόγες λεωφορείο στο Γαϊδαρανήφορο – Πρόλαβαν να βγουν οδηγός και ένας επιβάτης

Στις φλόγες τυλίχθηκε αστικό λεωφορείο λίγο πριν τις 10 το βράδυ  ενώ εκτελούσε δρομολόγιο Μυτιλήνη – Λουτρά . Στο λεωφορείο εκτός από τον  οδηγό βρισκόταν και ένας μόνο  επιβάτης . Και οι δυο  πρόλαβαν να βγουν πριν το όχημα- χωρίς φρένα- συνεχίσει την πορεία του  σε κατηφορικό σημείο έξω από το δρόμο και καταλήξει σε έκταση με ξηρά χόρτα ακριβώς δίπλα στην αυλή ενός σπιτιού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αν δεν υπήρχε μια κολόνα της ΔΕΗ να σταματήσει την τρελή πορεία φλεγόμενου λεωφορείου, τότε θα κατέληγε πάνω στο σπίτι.

Μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφθασαν άμεσα στο σημείο και έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες προκειμένου να προστατευθεί η κατοικία  που κινδύνευε άμεσα.  Οι κάτοικοι είχαν βγει έντρομοι  και φώναζαν για βοήθεια προκειμένου να σωθεί το σπίτι τους.

Η φωτιά οριοθετήθηκε γύρω στις 11 το βράδυ, ενώ αμέσως μετά, με τη βοήθεια γερανού ξεκίνησαν οι προσπάθειες ανάσυρσης του  λεωφορείου που καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά .

Σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή μέχρι συνεργεία της ΔΕΗ που έφθασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, να αποκαταστήσουν την βλάβη.

 

-Σημειώθηκε διακοπή ρεύματος και συνεργεία της ΔΕΗ μετέβησαν στο σημείο για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

To top