Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει και στη Μυτιλήνη!

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει και στη Μυτιλήνη!

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται να γεμίσει χρώμα και κέφι και στη Μυτιλήνη την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην παραλία που βρίσκεται στη Νεάπολη στις 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον διοργανωτή «Happy Elephant», η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και το μοναδικό προαιρετικό κόστος θα είναι η προμήθεια των χρωμάτων που θα γίνεται από τα ειδικά περίπτερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τι είναι το Φεστιβάλ Χρωμάτων

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων.
Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.
Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.
Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά περίπτερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο καλή διάθεση και να έρθετε!

To top