Απέπεμψε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ο Κύτελης

Απέπεμψε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ο Κύτελης

Χρειάσθηκαν δημόσιες καταγγελίες και ανταλλαγή πυρών και μηνύσεων, ώστε με απόφασή του σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης να παύσει από τα καθήκοντά του τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Τσακύρη.

Στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στο «Διαύγεια»  ως λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων οι άρνησή του να παραστεί σε πρόσκληση για συναντήσεις με το Δήμαρχο για ενημέρωση, στο ότι δεν έχει ολοκληρώσει την παραλαβή της 2ης δωρεάς του Γιάννη Γιαννέλλη που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο του 2023 , στο ζήτημα της ενημέρωσης για την συναυλία Αργυρού και τέλος αναφέρεται και στο γεγονός ότι ο κ. Τσακύρης υπέβαλλε μήνυση κατά του Δημάρχου στις 29 Αυγούστου «με ψευδή στοιχεία και γεγονότα η οποία δεν επιτρέπει πλέον κανένα περιθώριο για αγαστή συνεργασία» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσακύρης ήταν μεταξύ των στελεχών της παράταξης της Δημοτικής αρχής που ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Πανάγου Κουφέλου για το Δήμο της Μυτιλήνης. Μέχρι σήμερα ο κ. Τσακύρης δεν είχε υποβάλλει παραίτηση από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα με δημόσιες αλληλοκατηγορίες που έφθασαν τελικά μέχρι την πόρτα της δικαιοσύνης.

 

To top