Αναβολή του 2ου Elia Lesvos Confest

Αναβολή του 2ου Elia Lesvos Confest

Το ELIA Lesvos Confest που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ελαίας Νήσος Λέσβος» στο νησί της Λέσβου αποτελεί ένα πολύτιμο δημιούργημα και εγχείρημα που αναδεικνύει την αξία που κατέχει η ελιά και το ελαιόλαδο στην επιστημονική κοινότητα, τη συμβολή τους στην ανθρώπινη και την πλανητική υγεία, τη σημασία τους στο ξεδίπλωμα της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, επιστήμονες, ειδήμονες, επαγγελματίες, εθελοντές έχουν αγκαλιάσει αυτό το καινοτόμο εγχείρημα, ακτινοβολώντας την επιστημονική γνώση της ελιάς και του ελαιολάδου στο σύνολο της αλυσίδας αξίας της ελιάς, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Με βαθιά ευθύνη για την απρόσκοπτη πραγμάτωση του οράματος της Διοργάνωσης και με σταθερό γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση της δυναμικής και αναγνωσιμότητας του ELIA Lesvos Confest, ανακοινώνουμε την αναβολή του 2ου ELIA Lesvos Confest που ήταν προγραμματισμένο για τις 22-24 Σεπτεμβρίου του 2023. Η μετάθεση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 2ου ELIA Lesvos Confest κρίθηκε απαραίτητη, λόγων των επικείμενων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και των προεκλογικών διεργασιών που πλαισιώνουν την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του 2ου ΕLIA Lesvos confest πρόκειται να ανακοινωθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα οριστούν με κριτήριο τη βέλτιστη προσοχή, αναγνωσιμότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα εγχείρημα με τοπικά και διεθνή ερείσματα.

Το ραντεβού για το ταξίδι στη γνώση και την εμπειρία που τόσο απλόχερα μας προσφέρει το ELIA Lesvos Confest ανανεώνεται.

 

 

To top