Έπεσαν οι υπογραφές για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Έπεσαν οι υπογραφές για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα την σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Αγ. Παρασκευής», προϋπολογισμού 130.000 €. Παρόντες ήταν η Προϊσταμένη της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Μαρία Τσακίρη και ο Πρόεδρος του Α. Ο. Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Λέσβου Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής.
Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης δήλωσε:
«Ικανοποιούμε σήμερα ένα αίτημα των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής και του Διαγόρα το οποίο μας είχε τεθεί προ μηνών και είχαμε διαπιστώσει και οι ίδιοι στην επίσκεψη μας την αναγκαιότητα υλοποίησης του. Σε λίγο καιρό η αθλούσα νεολαία της περιοχής θα μπορεί και πάλι να προπονείται σε ένα σύγχρονο γήπεδο».
Ο Πρόεδρος του Διαγόρα Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής δήλωσε:
«Η διοίκηση του Διαγόρα και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη για το πολύ σημαντικό έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα αλλά και γενικότερα για την στήριξη του ποικιλοτρόπως προς την Αγία Παρασκευή όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα έργο που το έχει ανάγκη η περιοχή μας που μετά από 15 χρόνια θα αποκτήσει ξανά σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα χαίρεται η αθλούσα νεολαία μας».

To top