Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λέσβο τον Σεπτέμβριο

Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λέσβο τον Σεπτέμβριο

Για πέμπτη χρονιά φέτος, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου, ένα τετραήμερο φεστιβάλ γεμάτο δράσεις σε 3 σημεία του νησιού, στον Μόλυβο, στην Πέτρα και στο Πλωμάρι, από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου έχει στόχο την προβολή της Λέσβου και παράλληλα την προώθηση της έννοιας του well-being – να “υπάρχεις” σε αυτή τη ζωή καλά.  H πανέμορφη και ενεργειακά μοναδική Λέσβος, είναι ένας τόπος που σας καλεί να τον ανακαλύψετε και να βρείτε τα εργαλεία για έμπνευση, παρακίνηση και θετική αλλαγή στη ζωή σας. Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, ένα νησί με πλούσια φύση, γεμάτο αντιθέσεις αλλά και μοναδική ενέργεια, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει με καθοδηγητές και δασκάλους από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Πάρτε μέρος και ανακαλύψτε τρόπους να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας, σώμα και πνεύμα. Ένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας, μια ευκαιρία να γυμναστείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, καθώς και να γνωρίσετε νέους τρόπους εκγύμνασης.

Όσοι βρεθούν στο νησί το τετραήμερο αυτό θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα, δραστηριότητες όπως NIA DANCE, HEART MEDITATION, MINDFUL WINE TASTING, SOUND THERAPY, HORSES & MEDITATION, MELODIC MINDFULNESS, DANCE THERAPY, ECSTATIC DANCE και διάφορα YOGA CLASSES, όπως AERIAL, NIDRA, HATHA, ASHTANGA, TRI, FACE, VINYASA.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στον Μόλυβο, διαδικτυακά στο https://bit.ly/euphoria23tickets , καθώς και πριν την έναρξη της κάθε δράσης.

Διατίθενται Μεμονωμένο εισιτήριο για κάθε δράση, ημερήσιο εισιτήριο για την ημέρα της

επιλογής σας (7, 8, 9 ή 10/9), εισιτήριο Σαββατοκύριακου για τις δράσεις του διήμερου 9-10/9 και τετραήμερο εισιτήριο για όλες τις δράσεις του τετραήμερου.

Για τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τα εισιτήρια, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο τηλ. 2253071990.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τις δράσεις, τα μαθήματα, και τους δασκάλους θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.euphoria-lesvos.com.

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου έχει την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Robert Βetz Transformation. Επίσης, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το A-Luxury Villas και την Toumba Eco Farm για την περιοχή του Πλωμαρίου.

Χορηγοί του Φεστιβάλ : Eressian Hotel & Hammam Spa, Anna Liamo Bartling- Four Senses Day Spa,

NIYAMAS.

Το φεστιβάλ στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς χορηγούς και υποστηρικτές.

To top