Δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής απο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Με αφορμή τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή 2021-COP26 που διεξάγεται στην Γλασκώβη 31 Οκτωβρίου με 12 Νοεμβρίου 2021, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένο Δάσους Λέσβου σας παρουσιάζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του στο μέτωπο της κλιματικής κρίσης.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη σωστή ενημέρωση μεγάλων και μικρών σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αλλά και τον κίνδυνο των φυσικών καταστροφών, διοργανώνει τακτικά σεμινάρια και εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου της εκπαίδευσης στην ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, προσπαθεί να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες και μεθόδους για να εμβαθύνουν σε τέτοια θέματα μέσα στη σχολική τάξη, αλλά και να τους εισάγει στις αρχές της Εκπαίδευσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου για όλες τις νέες ανακοινώσεις σχετικά με σεμινάρια και εργαστήρια εκπαιδευτικών
https://www.lesvosmuseum.gr/news-and-events

To top