Θ.Βαλσαμίδης: «Είναι χρέος και ευθύνη η προσφορά στον τόπο μας»

Θ.Βαλσαμίδης: «Είναι χρέος και ευθύνη η προσφορά στον τόπο μας»

Σε γραπτή δήλωσή του ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του με τον Αλκιβιάδη Στεφανή ανέφερε ότι: «Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση για συνεργασία που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. ΑλκιβιάδηςΣτεφανής. Έναν άνθρωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα και ο οποίος, με την σοβαρότητα και το ήθος που τον διακρίνει, την εμπειρία και τις ικανότητες του, είμαι βέβαιος ότι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στα νησιά μας».

Και συνέχισε: «Έχοντας ως παρακαταθήκη τα 17 χρόνια ενεργής παρουσίας μου, αγάπης, προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση και την δική σας αμέριστη στήριξη & εμπιστοσύνη δεσμεύομαι να εργαστώ προκειμένου να σχεδιάσουμεκαι πάλι έργα & δράσεις που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ανάπτυξη των νησιών μας».

Τέλος είπε: «Κλείνω με μια φράση του συγγραφέα της ελπίδας,Αντώνη Σαμαράκη που εκφράζει απόλυτα όλα όσα πιστεύω και υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση:

«Εσύ τι έκανες για να αλλάξεις τον κόσμο μας στο καλύτερο ;»

Είναι χρέος & ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και στον τόπο μας να αποφασίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας !!».

To top