Πανάγος Κουφέλος: «Να μην χαθεί η ευκαιρία για τον Αιολικό»

Πανάγος Κουφέλος: «Να μην χαθεί η ευκαιρία για τον Αιολικό»

Έκκληση για στήριξη της ομάδας του Αιολικού Μυτιλήνης απευθύνει σε γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανάγος Κουφέλος με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα η οποία πανηγύρισε την άνοδό της μετά από 37 χρόνια στην Β’ εθνική. Ο κ. Κουφέλος καλεί επιχειρηματίες, παράγοντες του τόπου αλλά και κάθε πολίτη να στηρίξει την προσπάθεια του Αιολικού.

 

Ο Αιολικός Μυτιλήνης, η ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί το νησί μας και το Βόρειο Αιγαίο εδώ και δεκαετίες, έχοντας γαλουχήσει γενεές φιλάθλων, πανηγύρισε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο την άνοδο μετά από 37 χρόνια στην Β Εθνική (σημερινή Super League 2).
Η χαρά και ο ενθουσιασμός όλων μας για την τεράστια αυτή επιτυχία της διοίκησης Αντωνάκα, έχει διαδεχθεί το τελευταίο διάστημα ο προβληματισμός και η αβεβαιότητα, με τους φιλάθλους να ανησυχούν για το μέλλον του συλλόγου και τη διοίκηση να δείχνει-παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα- να βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Ως φίλαθλος του Αιολικού και έχοντας αγωνιστεί σε μικρή ηλικία σε αυτή, κάνω έκκληση προς όλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουν έμπρακτα προκειμένου να μη χαθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί ο Αιολικός και πάλι στα επαγγελματικά σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης,
• φορείς,
• επιχειρηματίες,
• παράγοντες και
• απλός κόσμος,
• όλοι εμείς,
• όλοι μαζί
ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.
Προτείνεται
να συγκληθεί άμεσα από την ΕΠΣΛ συνάντηση στην οποία θα πρέπει να προσκληθούν όλοι όσοι κριθεί ότι μπορεί να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.
Δηλώνω ότι θα είμαι παρών από κάθε θέση με δυνατή βούληση!!!!

To top