Ξεκίνησε το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου «Αρίων»

Ξεκίνησε το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου «Αρίων»

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Αυγούστου, στην αυλή του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου στην Αγία Παρασκευή, το φιλόμουσο κοινό απόλαυσε, στο πλαίσιο του 11ου  Αρίων Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου, το γερμανικό νεανικό πολυβραβευμένο κιθαριστικό σύνολο CANTOMANO. Ενώ σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Δεσμός» στον Μόλυβο, υποδέχεται τον περσινό νικητή του 8ου Διεθνούς Διαγωνισμού Κιθάρας “Αρίων”, Άκη Σιψά, καθώς και το γερμανικό κιθαριστικό σύνολο CANTOMANO.

Επίσης, στον χώρο του Οθωμανικού Λουτρού (Χαμάμ) στον Μόλυβο, καθημερινά μικρά ανεπίσημα ρεσιτάλ κιθάρας από τις 12:00-13:00.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και το πρόγραμμά του στο: http://www.arionfestival.com/

Το 11ο ΑΡΙΩΝ–Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού,  της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου–Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Επίσης, στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.

Καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια φεστιβάλ : Βουγιούκα Κορίνα

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡT Αιγαίου, ΕΡΤ3 & Aeolos TV

Το «Αρίων» Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου ενσωματώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Π.Β.Α. «Ανθρώπων Τέχνη – Ειρήνης Φάροι» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου-Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού.

 

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

To top