Η ESPRESSO SUMMER προτείνει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για «διακοπές αλλιώς»

Η ESPRESSO SUMMER προτείνει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για «διακοπές αλλιώς»

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα  στα εννέα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  δημοσιεύει η πανελλαδική ESPRESSO SUMMER,  με την πέννα και το βλέμμα της Γιώτας Βαζούρα, υπό τον τίτλο: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.»

Υπότιτλος : «Απέραντη φυσική ομορφιά και ήσυχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Δαντελωτές ακρογιαλιές , γραφικά χωριουδάκια που στριμώχνονται ανάμεσα σε στεριά και θάλασσα. Υπέροχοι άνθρωποι, μαγευτικά τοπία, γαστρονομικές νοστιμιές, από αυτές που μόνο εκεί μπορείς να απολαύσεις».

Το αφιέρωμα συμπληρώνει μία ολοσέλιδη καταχώριση με επιλεγμένη φωτογραφία και το moto:  «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς », ενώ ολόκληρο το κείμενο αποτελεί ένα ταξίδι στο φως των ανθρώπων του Αιγαίου, την ομορφιά και την μοναδικότητα των 9 μικρών και μεγάλων νησιών της χωρικής ενότητας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, εξάροντας ότι ωραιότερο έχει να παρουσιάσει κάθε νησίδα από άποψης,  Πολιτισμού , Ιστορίας , Παράδοσης και κουλτούρας.

Η Espresso Summer με το αφιέρωμά της αυτό  αφήνει σε μας και τον αναγνώστη, τις καλύτερες εντυπώσεις , βάζοντας σφραγίδα  αγάπης  προς τα νησιά μας και το Βόρειο Αιγαίο ,  στην ανάδειξή του ως ένας από τους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας, που ολόκληρη αποτελεί μία αποκάλυψη για κάθε ταξιδιώτη –επισκέπτη.

Το  κείμενο είναι  ένα οδοιπορικό -αφιέρωμα για κάθε νησί ξεχωριστά, πληροφορεί και μεταδίδει  σαν μέσα από μία βουτιά, όσα ψιθυρίζει κάθε κύμα και βράχος του Βορείου Αιγαίου , ξεκινώντας από τη Λήμνο και μέχρι την Ικαρία , με στάσεις στον Άγιο Ευστράτιο, τη Χίο, τα Ψαρά , τη Θύμαινα, τους Φούρνους , τη Λέσβο, τις Οινούσσες ή Αιγνούσα, κλείνοντας θελκτικά το μάτι σε κάθε εν δυνάμει επισκέπτη.

 

To top