Άνω – κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη στήριξη σε Μουτζούρη: Παραιτήθηκε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής

Άνω – κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη στήριξη σε Μουτζούρη: Παραιτήθηκε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής

Ανοιχτά υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, τάσσονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις στους κόλπους της Νομαρχιακής Επιτροπής με πρώτο και κύριο τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Σταύρο Καραβασίλη,  ο οποίος κατά την χθεσινή  συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Από την άλλη πλευρά τα μέλη του κόμματος που συνυπέγραψαν επιστολή προς την Πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και πρότειναν τη συνεργασία με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μουτζούρη φέρονται να βλέπουν πίσω από τη “διαρροή” της επιστολής – η οποία απευθυνόταν αποκλειστικά και μόνο στα κεντρικά του κόμματος – τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ο Κώστας Αστυρακάκης, ένα από τα  πρωτοκλασσάτα στελέχη του τοπικού  ΣΥΡΙΖΑ που τάσσεται ανοιχτά  υπέρ της συνεργασίας με Κώστα Μουτζούρη ,μιλώντας τον Αίολο καταδίκασε τη διαρροή του εγγράφου ενώ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Μουτζούρη, είτε ο ίδιος  είναι υποψήφιος μαζί του, είτε όχι.

Θυμίζουμε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της είχε «αδειάσει» τον ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο Στρατή Ζαφείρη όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τον Κώστα Μοτυζούρη, τονίζοντας ότι το κόμμα συντεταγμένα θ’ αποφασίσει για την στάση του στις Περιφερειακές εκλογές και όχι μεμονωμένα το κάθε στέλεχος. Την άποψη Ζαφείρη όμως φαίνεται να συμμερίζονται και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που διχάζει τη Νομαρχιακή Επιτροπή καθώς πέρα από τον Συντονιστή υπάρχουν και άλλα στελέχη που διαφωνούν ιδεολογικά και πολιτικά με την κοινή πορεία με τον Κώστα Μουτζούρη.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Αστυρακάκη  στο δελτίο ειδήσεων του aeolostv

To top