Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αθλητικό Σαββατοκύριακο στα Βατερά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αθλητικό Σαββατοκύριακο στα Βατερά

Στις 29 και 30 Ιουλίου διοργανώθηκε μια  αθλητική εκδήλωση στα Βατερά  που περιλάμβανε πολυποίκιλες κοινωνικές, εθελοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές στις οποίες συμμετείχαν από παιδιά μέχρι άνθρωποι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας όπως τρέξιμο σε διαδρομές δίπλα στη θάλασσα των Βατερών.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος πάνω από 120 αθλητές ηλικίας  5 έως και 79 ετών από τη Λέσβο αλλά και από τη  Χίο και την Πάτρα.  Το Σάββατο η εκδήλωση περιείχε  αγώνες 1000μετρων – 5 km & 10 km και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ποδηλατική ατομική χρονομέτρηση  5Km & 10km . Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν και βοήθησαν στην  πραγματοποίησή της, το τοπικό Σωματίο Εν γνώση Δράσεις,  Ο Βύρων Χατζηελευθερίου και η εθελοντική του ομάδα, ο σύλλογος Lesvos Runners  και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

Σημαντική η συμβολή και η βοήθεια αυτής της προσπάθειας στάθηκαν τα  καταστήματα της περιοχής , οι χορηγοί ιδιώτες , καθώς και φορείς και Υπηρεσιες όπως  Αστυνομια, ΚΥ Πολιχνίτου, Κοινότητα Βρύσας και ο  Δήμος Δυτικής Λέσβου.

 

To top